Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu gibi kabil.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını belirlemek muhtevain etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla Yangın Kapısı Fiyatları uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların cepheı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın kapısı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısının etkinliğini korumak ve çatı sakinlerinin güvenliğini hazırlamak amacıyla, denetimler esnasında herhangi bir nakisa bulunması halinde derhal tamir veya değiştirme örgülmalıdır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page